CBB Mobil? Er CBB den bedste og billigste mobilabonnement for dig?


Reviewed by:
Rating:
5 Stars
On 05/06/2012
Last modified:05/06/2012

Summary:

Er CBB Mobil billigt for dig? Sammenlign priserne på mobilabonnementer og dem fra CBB Mobil og se om du har det abonnement som passer bedst til dig.

Vi sammenligner priser på mobiltelefoni hos alle mobilselskaber. Undgå dyre mobilregninger  og beregn hvilket mobilabonnement, der er billigst for dig! – Nedenfor finder du de billigste mobilabonnement og mobilpakker fra CBB Mobil.

Mobilabonnement fra CBB

CBB har 6 mobilabonnementer og variationer af mobilabonnementer. Baseret på prisberegninger er 3 timer Tale + 1 GB Data + Fri SMS & MMS, det billigste alternativ fra CBB.
Benyt eventuelt en prisberegner og find mobilabonnementet, der er billigst for dig!

CBB Mobil raser mod forslag om abonnement-binding

Lavprisselskabet CBB Mobil kalder det for genindførelse af stavnsbåndet, når Konkurrencestyrelsen foreslår, at teleselskaberne fremover skal kunne forlænge bindingen på de mobilabonnementer, de tilbyder kunderne.

Denne side indeholder informationer om teleselskabet CBB Mobil og de teleabonnementer CBB Mobil tilbyder. CBB Mobil tilbyder abonnementer indenfor telefoni og internet:

Nederst på siden, finder du et antal artikler og nyheder om CBB Mobil, som vi har publiceret på Telemarkedet.dk

Abonnementer fra CBB Mobil

Nedenfor finder du en oversigt over abonnementer CBB Mobil tilbyder. Tryk på linket nedenfor abonnementerne for at se detaljer for og lave sammenligning af de enkelte abonnementer, som teleselskabet tilbyder i den aktuelle gruppe.

I sidste uge kunne Børsen Online fortælle, at Konkurrencestyrelsen i en endnu ikke offentliggjort konkurrenceredegørelse vil foreslå, at mobilselskaberne fremover kan binde deres kunder i op til 12 måneder mod seks måneders binding i dag. De danske forbrugere har i reglen svært ved at sige nej til meget billige telefoner, selvom de samtidig binder sig for dyrere abonnementer.

CBB Mobil mener, at en forlænget bindingsperiode reelt betyder, at kunderne fratages deres mulighed for at skifte operatør og få billigere priser.

»Det er en dårligt skjult hemmelighed, at de store operatører i årevis har brugt mange ressourcer på at lave lobbyarbejde for at forlænge bindingsperioden. Jeg gik sådan set og troede, at Konkurrencestyrelsen var nedsat for at gøre markedet mere konkurrencepræget og gennemskueligt. Med en fordobling af bindingsperioden fjerner man reelt kundernes mulighed for at handle billigt og genindfører en praksis – stavnsbåndet – der ellers mig bekendt blev afskaffet tilbage i 1788,« lyder det fra Teddy Søgaard Pedersen, der er administrerende direktør i CBB Mobil.

Teddy Søgård Pedersen mener, at en forlængelse af bindingsperioden vil have den konsekvens, at priserne på tale og tjenester vil blive holdt kunstigt oppe, så kunderne i virkeligheden ender med at betale en høj pris for deres nye, ‘billige’ telefon.

»Selvom kunderne med en fordobling af bindingsperioden skulle kunne købe en telefon for en krone hos et stort selskab, er det langt fra sikkert, at kunden sparer noget som helst,« siger CBB-direktøren.
——–

Jeg blev kunde hos CBB første gang i 2005, og siden da, har jeg kun ligget i med andre selskaber, hvis jeg skulle have mig en ny telefon. (På daværende tidspunkt solgte CBB ikke telefoner).

Jeg er overrasket over, hvor godt det lykkes CBB gang på gang at være nutidige, mens de andre selskaber langsomt ryger bag om dansen. Det gælder både deres produkter, deres hjemmeside, deres priser og deres reklamer. Jeg har hele tiden fornemmelsen af, at det er et forholdvist ungt personale der er ansat hos CBB, men de formår stadigvæk at have hele Danmark som målgruppe.

Jeg har været i forbindelse med deres kundeservice 2 gange på 6 år, og alle gangene er telefonen blevet taget med det samme. Iøvrigt er der ikke noget telefon-knap-valgs-helvede man skal igennem først – det er rart! Første henvendelse drejede sig om overførsel af taletid fra et nummer til et andet, hvilket var gjort mindre end 5 minutter efter endt samtale. Fantastisk! Anden henvendelse var da jeg hurtigt skulle bruge et SIM-kort i en anden størrelse til min iPhone, og da den rare agent inviterede mig ud til Rødovre for at hente det, stod jeg der 20 minutter senere med et nyt SIM-kort i mig iPhone, som virkede. Bum.

Jeg anbefaler altid CBB til dem der spørger, og de er også altid tilfredse med den service de får. Så alt i alt, bliv ved med at være som I er.

——-

er pænt skuffet over man ik mer kan gå ned i sin butik få dem til fylde taletid på for en uden at man mister sit abonnoment man har betalt for som i min situation er 6timers tale og fri sms.

det er sku ik alle som lige har mulighed for gør det over nettet på jeres hjemmeside da den er forvirrende

——-

CBB det dejlige selskab

Efter jeg gik fra almindelig taletid til taletidspakker og løsninger, syntes jeg selv at jeg for rimelig meget for mine penge og så kan man oven i købet spille om taletid og håbe på man vinder ;) ..
De er nemme og snakke med og yder en god service

——-

Har været kunde i flere år efterhånden, og synes det er et super godt og billigt prodrukt.. At jeg kan ”styre” hele familiens mobiler på én login er noget der passer mig :) … Jeg kan ovf. penge til mit nr. og så bare lige dele rundt til børnene i ét træk… Super tilfreds kunde

———

God kundeservice og billig mobiltelefoni :)

Har altid været en tilfreds kunde hos CBB. God kundeservice og billig mobiltelefoni. Dog har jeg nu skiftet, da jeg ikke synes deres mobilabbonement til smartphones var attraktivt nok. Men har intet negativt at sige om dem.

———

Har haft mobiltelefoni hos CBB siden min første mobil, og hvis jeg nogensinde har sneget mig over til et andet selskab, fx. i forbindelse med en låst iphone, så er jeg altid kommet tilbage så hurtigt som muligt.

Deres kundeservice har lange ventetider på telefonen ofte, men til gengæld gør de det fremragende – jeg fik fx. ved køb af en “pakke” også lige de 25 kroner der kræves i saldo, for at pakken fungerer.

Jeg sparede 100 kroner ved det, men det vigtigste er at de gik et ekstra skridt, det synes jeg er godt gået.

Har meget sjældent haft driftsproblemer – måske 3 gange siden 2006..
———-

CBB mobil der fungere

Jeg har været kunde ved CBB i snart 2 år, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg har tidligere skiftet teleselskaber meget da jeg simpelthen ikke har kunne finde et selskab der kunne opfylde mine behov!

Pris = Foretrækker billig telefoni
Dækning = Ja den giver sig selv
Kundeservice = Ikke for lang tids kø, venlig behandling osv.

Alle disse ting får jeg opfyldt ved CBB, der kan til tider godt være lidt ventetid på kundeservice, men tilgengæld får man altid en venlig supporter i røret.

Derudover elsker jeg bare at CBB som nogle af de eneste tilbyder at man kan købe telefoner uden at man SKAL ligges i håndjern som andre selskaber gør.

——–

Be Sociable, Share!